Frisørsalon på Kongensgade i Esbjerg


HairPlay er ejet af Dorthe Raun Bruun og har eksisteret siden 1. februar 2008, hvor den skiftede navn fra Frisør Elgaard In til HairPlay. Salonen har udover ejer Dorthe, et dygtig personale ansat, bestående af 8 unikke frisører.

Salonen er placeret midt i Esbjergs centrum, Kongensgade 8, som en del af Esbjerg gågadede.

Med sin centrale lokation er der både en nem tilgang fra kunder der bor i centrum, men også kunder der bor længere væk. HairPlay ligger 5 minutters gågang fra Esbjerg banegård, så der er rig mulighed for transport til stedet.

Der er sket en væsentlig ændring siden 2008, det er nu både muligt at bestille tid eller komme direkte ind fra gaden. Står du derfor i en presset situation, hvor du mangler en frisør her og nu, er du velkommen til at kigge forbi vores salon med det samme.

Vil du bestille tid, kan du enten gøre det online ved at klikke på Bestil Tid eller ved at ringe til os på 60 12 43 55.

Hos HairPlay er alle velkomne. For os er det vigtigt at du som kunde føler dig i centrum. Vi bestræber os på at give en god personlig rådgivning og behandling, hvor kvaliteten er i top.

Vi er en frisørsalon der er i konstant udvikling og vi følger med de trends der bevæger sig inden for hårmoden. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger. Vores arbejde består i alt fra almindelig klipninger, til permanent og forskellige farveteknikker. Hos HairPlay tilbyder vi også påsætning af extensions og håropsætninger til alle aldersgrupper.

Hvis du har brug for rådgivning angående dit hår, hvad end det er hjælp til valg af de rette produkter eller hvilken hårfarve der vil klæde dig, står vi altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål - endelig kig ind!


Kom og besøg os!

Vores dør er åben. Kom og besøg os på gågaden.


Frisørpersonale i HairPlay


Det fantastiske team hos Hairplay, består af ejer Dorthe og hendes dygtige 8 frisører. Er du i tvivl om hvem du skal booke til din næste behandling, kan du her se billeder af de ansatte hos Hairplay.

 

Dorthe

Frisørmester

 

Kaja

Frisør

 

Mette

Frisør

 

Christina

Frisørelev

 

Kathrine

Frisørelev

 

 

 

- Billede kommer -

 

 

Camilla

Frisørelev